1. Opracowanie pe?nej dokumentacji systemu HACCP. Dokumentacja HACCP jest tworzona indywidualnie dla danego obiektu i budowana razem z kierownictwem i pracownikami danego Zak?adu.
Zawiera ona:
- Instrukcje wykonawcze
- Instrukcje stanowiskowe
- Procedury wykonawcze
- Procedury systemowe
- Karty i rejestry zapisu wykonywanych czynno?ci i dzia?a?
Dokumentacja nosi tytu?; "Ksi?ga HACCP" a opiera si? na 7 zasadach i dwunastoetapowej sekwencji dzia?a? zgodnie z zaleceniami Kodeksu ?ywno?ciowego.
2. Szkolenia wewn?trzne i stanowiskowe pracowników.
3. Audyty wewn?trzne
4. Wzorcowanie termometrów (wymagane w systemie HACCP)
Po wdro?eniu systemu HACCP Firmy s? w pe?ni przygotowane do ubiegania si? o certyfikacj? przez niezale?nego Eksperta TACIS PHARE.
Category: Business services -> Certification
EPEX Firma In?ynierska mgr in?. Piotr B?aszkiewicz |
|||||||
Street: | Go??bia 38 | ||||||
City: | Szczecin | ||||||
Postal code: | 71-517 | ||||||
Region: | Western Pomerania | ||||||
Country: | Poland | ||||||
Phone: | +48 91 4535330 | ||||||
Fax: | +48 91 4535330 | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
Contact person |
|||||||
Name and Surname: | Piotr B?aszkiewicz | ||||||
Phone: | +48 91 4535330 | ||||||
Mobile: | +48 604258220 | ||||||